perjantai 26. huhtikuuta 2013

Kulkemista :)

Matka kohti tiomania alkoi ensin vene kuljetuksella kuala besutiin josta hyppäsin vuoden 86 toyota corollan kyytiin (omistajan mukaan valio yksilö jossa ei mitään vikaa. Äkkiä huomattuna siinä ei ainakaa ollu toista peiliä eikä vilkut toiminu eikä mittaristo toiminu, iskarit oli menny ajat sitte ja jotain muuta) mut tosiaan uskollinen gorilla toi minut jertehiin josta ostin päivän viimeisen lipun määränpäähäni tiomanille. Bussiasema on mukavasti ruokatorin vieressä eli paikallista ruokaa tuli popsittua. En oo muuten nähny yhtäkää länkkäriä koko kylässä.
Nyt alko rukousmusat pauhaamaan jokapuolella.
Bussi ei ny sit tosiaan ollu mikää luxus pitkänmatkan bussi mut ei sovi valittaa ku hinta oli 30 paikallista. Kylmä oli silti ja olinki sit ainut länkkäri kyseises bussis.
Nukuin hiukan onneni ohi eli bussiasemalle oli mennyt kun heräsin ja kävinki sit pyörähtämässä 1,5 h päässä oikein mukavassa Kluangin kylässä jossa söin aamupalan ja sitten paikallis bussilla takaisin oikeeseen kylään eli Mersingiin.
(Jälkimmäinen bussi ei ollu ilmastoitu eli flunssalta siinä ainaki säästy :) ja maksoi vaivaiset 3 paikallista :) )
Nyt sit 2,5 tuntia todella hitaassa lautassa kohti tiomania ja abc rantsua. Toivotaan et on majotusta jäljellä :D noo on mul riippumatto ainaki ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti